Unieke Drone video'sgemaakt met race drones

Portfolio

Reach for the sky

Elke opdracht en elke klant is anders en dat maakt dit werk zo leuk en uniek. Eén ding is zeker, bij elke opdracht komt er veel energie, passie en adrenaline bij kijken. Ik hou ervan! Hieronder een kleine greep van de dronevluchten die we de afgelopen tijd hebben gevlogen.

Kartbaan Oldenzaal

Rijden met een kart is adrenaline en actie! Deze actie kan natuurlijk perfect worden vastgelegd met de race drones van DroneVlucht. De promotiefilm voor Kartbaan Oldenzaal is hierdoor uniek!

4D Architecten

4D architecten uit Enter zocht naar een gave manier om de bouw van het pand te presenteren. Door met een kleine race drone door het gebouw te vliegen, wordt alles op een unieke manier vastgelegd.

Berry Superfos

Berry Superfos uit Deventer is producent van de bekende koffiecupjes. Ze maken ongeveer 11 miljoen cupjes per dag. Een gigantisch bedrijf met een gigantisch magazijn. Een perfect magazijn voor een digitale rondleiding met een race drone.

Mountainbike Route Rijssen

Ik keek hier al een aantal dagen naar uit. Het weer was vanmorgen perfect, een laaghangende ochtendzon met ochtendvorst. Dik aangekleed en vroeg op pad om met de racedrone over de mountainbike route van Rijssen te vliegen.

Ik kan hier genoeg over vertellen, maar de beelden spreken voor zich! Dit is toch gaaf! 😄

Douglas Houtbouw

Douglas Houtbouw uit Rijssen is specialiteit in het bouwen van exclusieve houtbouw in de vorm van een buitenverblijven, paardenstallen, kapschuren, gastenverblijven of riante buitenhuizen in een stijlvolle uitstraling. Ideaal voor een sfeerimpressie met de race drone.

Toscana Kozijnen

Toscana Kozijnen uit Hardenberg heeft een gloednieuwe bedrijfshal gebouwd. Dankzij alle corona maatregelen kon de opening niet plaatsvinden, dus daarom is er gekozen voor een digitale rondleiding met de race drone.

Onze passagiers aan het woord

“Hee Jan-Thijs, het filmpje is super! Nogmaals bedankt dat je onze karts op deze unieke manier hebt gefilmd!”

Peter Bult – Kartbaan Oldenzaal

“Wat een super leuk video. Écht uniek om het pand op deze manier vast te leggen. Erg bedankt!”

Petra Kroeze – 4D Architecten